Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

miercuri, 14 martie 2012

GRILAJE




GRILAJELE oferite de noi sunt de două tipuri: de interior și de exterior. Acestea pot fi produse în funcție de cerințele clientului și la dimensiunile solicitate de către acesta și sunt concepute astfel încât pot fi utilizate la:

- Birouri și bănci

- Buticuri și chioșcuri;

- Restaurante și baruri;

- Centre comerciale și expoziționale;

- Hale de producție și depozite.

Culorile standard:

- Pentru grilajele din oțel: oțel galvanizat;

- Pentru cele din aluminiu: aluminiu anodic. Toate tipurile de grilaje, cu excepția celor din tuburi de oțel, pot fi vopsite în culorile din paletă RAL.

Grilajele pot fi montate atât în spatele golului, cât și în gol. Acționarea este de tip rulou, ceea ce face posibilă utilizarea întregului spațiu din încăperea sau locația unde a fost montat grilajul.

Montarea grilajelor se poate face și în locații neconvenționale (de ex.: intrarea într-un gang). Grilajele, atât cele de interior, cât și cele de exterior, pot fi automatizate.

- Panoul din tablă de oțel, galvanizată prin cufundare la cald, plană sau perforată;

- Panoul din profile de aluminiu, simple sau duble;

- Cortina din tuburi de oțel, cu profil sinusoidal, galvanizat la cald, îmbinare prin articulare cu întăritoare de oțel;

- Cortina din profile de aluminiu, îmbinate prin articulare cu bare transversale de distanțare.

Grilaje de exterior

- Cortină din profile de aluminiu, îmbinate prin articulare cu bare transversale de distant, are sau din profile de aluminiu presat, cu deschidere perforată

TIPURI DE POFILE, GRILAJ

Pofile otel produse din foi de otel galvanizate. Pentru rulou cu secțiuni de 105 mm plate centralizate cu o grosime de 0,5 mm și o greutate de 4,5 kg pe metru pătrat.


Pofile otel produse din foi de otel galvanizate cu micro-perforații de 3 mm în diametru. Pentru rulou cu secțiuni de 105 mm plate centralizate cu o grosime de 0,7 mm și o greutate de 7,7 kg pe metru pătrat




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu