Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

ACTIONARE GRILAJE METALICE




ACȚIONARE GRILAJE METALICE

Sistemul de grilaje metalice (Grilaje Ferestre, Grilaje Geamuri, Grilaje Uși) se poate acționa manual sau electric. Sistemul de grilaje metalice cu acționare manuala se poate executa doar pentru dimensiuni reduse, în asa fel încât greutatea totala sa nu depășească 100 Kg.

Sistemul de grilaje metalice cu acționare electrica au în componenta lor un motor electric central care ajuta la ridicarea și coborârea grilajului. Comanda sistemului de grilaje metalice se face prin intermediu unui comutator sau cu telecomanda și receptor radio.

In cazul sistemelor de grilaje metalice cu lățimi foarte mari se folosește un motor lateral de putere mare iar axul cu arcuri pretensionate se înlocuiește cu un ax cu dimensiuni mult mai mari.

Acționarea sistemului de grilaje metalice (Grilaje Ferestre, Grilaje Geamuri, Grilaje Uși) se face fără a provoca zgomote acesta fiind unul dintre principalele avantaje .

MONTAJ GRILAJE METALICE

Sistemul de grilaje metalice (Grilaje Ferestre, Grilaje Geamuri, Grilaje Uși) se montează prin fixarea stâlpilor de susținere de zid cu ajutorul diblurilor și șuruburilor sau prin sudura în cazul structurilor metalice. Prinderea sistemului de grilaje metalice se va face pe interior pentru a nu permite accesul la șuruburi din exteriorul grilajului. La montarea sistemului de grilaje metalice se are în vedere ca dispozitivul de blocare de pe lamela de închidere sa fie poziționat spre interior. Limitarea superioara a deplasării covorului de lamele al sistemului se face cu ajutorul unui opritor mecanic atașat de stâlpul de susținere.

Sistemul de grilaje metalice (Grilaje Ferestre, Grilaje Geamuri, Grilaje Uși) se pot monta în afara ferestrei sau a ușii putând astfel utiliza întreaga deschidere a locației. De asemenea, caseta în care se strânge sistemul de grilaje metalice este astfel optimizata astfel încât sa nu ocupe un spațiu mai mare decât ii este necesar pentru a proteja covorul de lamele .

SERVICE, GARANTEI ȘI POST-OPERATIVE Grilaje Metalice

Compania noastră va oferă servicii de service, garanție și post garanție pentru orice sistem de grilaje metalice, ca parte componenta a relațiilor contractuale.

Sistemele de grilaje metalice oferă securitate atât locuințelor cat și spatiilor comerciale: grilaje metalice pentru birouri, grilaje metalice pentru spatii expoziționale, grilaje metalice pentru hale de producție, grilaje metalice pentru depozite.. Sistemele de grilaje metalice pot securiza atât geamurile și ferestrele: sisteme de grilaje ferestre, grilaje geamuri și grilaje uși. In același timp pot delimita spatii interioare oferind protecție antiefractie.

Sistemele de grilaje metalice pot fi produse în funcție de cerințele dumneavoastră s,i la dimensiunile solicitate s,i sunt concepute astfel încât pot fi utilizate în diverse spatii: grilaje ferestre, grilaje geamuri, grilaje uși!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu