Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

vineri, 6 ianuarie 2012

Date Tehnice Copertine




Materialele gamei de copertine pot reduce căldură cu până la 30%, în funcție de nuanțe. În plus, gama de copertine vă protejează împotriva a 90% din radiațiile UV. Nu în ultimul rând, sistemele de copertine sunt elemente decorative, oferind un plus de elegantă clădirii asupra căreia sunt montate.

Sistemele de copertine retractabile, denumite i copertine mobile, sunt formate dintr-o structură metalică, realizată din aluminiu, compusă din bară frontala, brațe și construcție pentru ridicare. Materialul gamei de copertine este lucios, cu bune calități optice și nu permite formarea peliculei de apă.

Societatea noastră produce și comercializează sisteme complete de umbră și protecție împotriva vremii nefavorabile (ploaie, vânt, zăpadă) cu copertine retractabile, copertine mobile, marchize, rulouri din plastic transparent, rulouri exterioare transparente cu carcasă și ghidaje, rulouri textile, sisteme complexe de pergole din aluminiu retractabile de înaltă calitate și termene de execuție scurte. Produse profesionale garantate, într-o gamă variată pentru toate anotimpurile anului. Firma noastră dă posibilitatea fiecărui client de a-și personaliza copertina în funcție de culoarea materialului, dimensiunile copertinei, mecanismul de strângere, (manual sau electric). Sistemele de copertine, marchize și pergole cu material textil au acelas efect de protecție pentru piele la fel ca și cremele solare. Copertinele sunt cel mai bun stop în față căldurii (ajută aerul condiționat să lucreze mult mai lejer, economisind astfel energia electrică) Proteja za mobilierul de razele puternice ale soarelui (evitant astfel decolorarea timpurie a acestora). Motoarele folosite la copertine și rulouri sunt marca somfy. Cele mai bune soluții împotriva vântului, ploii și a zăpezilor, recomandate de firma noastră sunt copertinele verticale de tip: rulouri din plastic transparent, pergolele Star, Top Star și Persa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu