Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

luni, 16 ianuarie 2012

Jaluzele orizontale din aluminiu





Jaluzele orizontale din aluminiu

Descriere

O invenție ce depășește bariera timpului și care îmbină utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic și rafinat.

Spațiul mic de exploatare și flexibilitatea permit o întrebuințare variata a jaluzelelor orizontale atât la domiciliu cit și la locul de munca. Acest model permite toate tipurile de utilizări, plecând de la aplicații de dimensiuni mici sau moderate, pană la aplicații de dimensiuni maxime în jurul a 9 mp pentru o singura jaluzea. Oferă multiple posibilități de manevrare și montare fiind prevazute cu sisteme ce permit prinderea atât pe orizontala, cât și pe verticala. Posibilitatea de motorizare și automatizare prin folosirea unei acționari electrice cu un sistem de comanda cu întrerupător sau telecomanda face din jaluzelele orizontale din aluminiu cu lățimea de 16mm, 25mm sau de 50mm una din cele mai plăcute produse inventate. Acest produs va oferă protecție solara totala și discreție maxima, permițând o rejecție mult îmbunătățita a radiației solare.

Sistemul Opac prezintă o construcție speciala pentru a asigura un cat mai bun factor de oprire a luminii transmise, densitatea lamelelor fiind cu 20% mai mare decât la alte modelele, iar orificiile sunt diferit dispuse fata de cele clasice

Jaluzele orizontale Opace au fost special proiectate pentru încăperile în care pătrunderea luminii nu este dorita și sunt ideale pentru încăperile în care exista ecrane de computer sau ecrane TV și pătrunderea luminii este deranjanta.

Un comentariu:

  1. De asemenea, oferim o gama a consumatorului de produse crea specială pentru a complini interiorul și exteriorul cladiri. jaluzele exterioare orizontale sunt cel mai popular produs al nostru și sunt dotate.

    Mulțumiri

    jaluzele exterioare orizontale

    Jaluzele exterioare orizontale

    RăspundețiȘtergere