Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

miercuri, 4 ianuarie 2012

Date tehnice Usi Garaj Rulou





Uși de garaj tip rulou
Avantajul sistemului de ușa de garaj tip rulou îl reprezinta strângerea prin în rulare deasupra golului de intrare și deci posibilități de instalare mai avantajoase din punct de vedere al spatiilor utile decât ușile secționale cu deschidere pe plafon. Datorita casetei de protecție și etanșarea la intemperii, aceasta ușa poate fi instalata și la exteriorul clădirii sau chiar ca sistem de poarta de acces în curte.
Materialul utilizat pentru ușa de garaj tip rulou este aluminiu, astfel ușa este mai ușoară decât o ușa din otel iar rezistenta la coroziune este superioara. Atât lamelele cât și caseta de protecție și ghidajele de culisare sunt vopsite în câmp electrostatic și asigura o rezistenta ridicata a culorilor la acțiunea razelor ultraviolete.
Acționarea automata se face cu ajutorul motorului tubular instalat în axul de strângere al lamelelor. Pentru ușa de garaj tip rulou nu este posibila acționarea exclusiv manuala ci doar în caz de urgenta cu ajutorul manivelei.
Opțional pot fi instalate alte sisteme de comanda cum ar fi buton sau selector cu cheie, bariera de fotocelule pentru oprirea la prezenta obstacolelor sau lamele din aluminiu extrudat cu gemulețe pentru vizibilitate și lumina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu