Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

luni, 9 ianuarie 2012

Rolete textile





Rolete textile

PRODUCȚIE DE CALITATE

Rolete textile reflecta pasiunea proprietarilor pentru lucrurile elegante și pline de rafinament. Acestea adaugă un strop de personalitate interiorului, conferindu-i un aspect deosebit de plăcut, combinând armonios avantajele practice cu cele estetice.

Roletele textile dețin câteva caracteristici semnificative:

-dau o nota de eleganta deosebita designului interior contribuind semnificativ la înfrumusețarea spațiului;

-se pot folosi atât pentru uz rezidențial cat și pentru spatii office. Insa indiferent de spațiu, roletele vor îndeplini cu succes funcția de protecție și decor elegant;

-asigura umbra în casa în timpul verilor toride precum și intimitate. Astfel, căminul dumneavoastră va fi în permanenta protejat;

-pot fi semitransparente;

-în ultimul timp au apărut materialele opace 100% precum și materialele reflexive. Aceste materiale vor conferi o protecție maxima împotriva razelor de soare;

-la alegere pot fi dotate cu ghidaje laterale din aluminiu.

In consecința, roletele sunt folosite cu succes în decorațiuni interioare, dau o nota eleganta, protejează împotriva razelor solare și asigura discreția necesara oricărei activități.

Inovația acestora consta în mecanismul de frânare care face posibila oprirea roletei în orice poziție. Acest aspect permite reglarea accesului cantității de lumina în camera.

Modul de acționare al roletei este cu șnur cu bile.

Cel mai des folosit material la fabricarea roletelor este poliesterul. Roletele textile contribuie la crearea unui cămin confortabil. Juxtapunerea de texturi și lumina va ceea un ambient special.

Atmosfera din cadrul căminului dumneavoastră are o importanta majora. De aceea, va recomandam sa optați pentru soluțiile de rolete textile, care prin varietatea de culori și modele va garantează obținerea unui stil inconfundabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu