Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

miercuri, 11 ianuarie 2012

Caracteristici Tehnice Jaluzele Lemn





Caracteristici Tehnice Jaluzele Lemn

Principala componenta a sistemului de jaluzele lemn este lemnul, al cărei calitate, aspect și nivel de prelucrare/finisare definește aproape în totalitate produsul finit.
Lamelele sistemului de jaluzele lemn sunt executate din lemn stratificat, tratat special pentru a face fata solicitărilor (razele solare, umezeala, solicitări mecanice etc.), cu lățime de 25, respectiv 50 mm.

Forma lor și lemnul folosit permit realizarea de jaluzele cu dimensiuni destul de mari , atingând chiar și lungimea de 1,50 m intre doua scărițe ale aceluiași sistem de jaluzele lemn.
Gama de culori a sistemului de jaluzele lemn cuprinde foarte multe nuanțe.

Sistemele de jaluzelele orizontale din lemn sunt folosite nu numai ca elemente de umbrire, ci și ca decorațiuni interioare și/sau despărțitoare de spațiu, atmosfera emanata de sistemele de jaluzele lemn oscilând de la cel rustic pana la cel antic, stiluri care sunt totdeauna la moda. Acest ultim fapt este dovedit prin interesul tot mai larg dovedit de clienți fata de acest sistemele noastre de jaluzele lemn.

Sistemul de jaluzele lemn este modelul care permite armonizarea perfecta dintre căldură, clasicul reprezentat de lemn și avantajele folosirii unei jaluzele orizontale, motiv pentru care este cel mai dorit produs din gama de jaluzele orizontale de interior.

Sistemele de jaluzele lemn se pot realiza în mai multe variante funcționale:

Prima varianta folosește lamela de lemn de 25mm, cu un sistem de garnisa (31x31mm), placata și aceasta cu lemn.Acest tip de jaluzele lemn reprezinta o soluție ideala pentru jaluzelele de mici dimensiuni (jaluzele lemn de max. 3mp).
o a doua varianta folosește lamela de lemn de 50mm, cu un sistem de garnisa de (51x57mm), placata și aceasta cu lemn. Aceasta a doua varianta a sistemului de jaluzele lemn este destinata unor aplicații ample. Sistemul de manevrare în acest al doilea caz este deosebit de simplu și de fiabil, el permițând manevrarea cu ușurința a unor jaluzele lemn cu suprafața mare.

Un comentariu: