Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

joi, 5 ianuarie 2012

Uşa de garaj OPTIMA





Ușa de garaj OPTIMA

Ușa de garaj OPTIMA este soluția cea mai potrivită din punct de vedere al beneficiului pentru prețul plătit. Este o ușă bine izolată termic, pretabilă unei utilizări ridicate, fiabilă în timp și cu o varietate mare de culori pentru a răspunde oricărei exigente de design

Textura feței exterioare a panourilor de ușa de garaj poate fi netedă sau tip scoarță de copac. Culorile disponibile sunt alb, maro, stejar auriu, mahon, wenge şi nuc iar la cerere pot fi vopsite în orice altă culoare din gama RAL

Modelul panourilor poate fi tip “linii” sau “caseta




Termoizolația unei uși de garaj secționale OPTIMA este ridicată datorită panourilor tip sandviș umplute cu spumă poliuretanică precum şi chederelor de etanșare. Coeficientul de transfer termic pentru o ușă instalată este de 0,9 W/mp*K (prin comparație, coeficientul de transfer al unui perete de cărămidă fără tremo sistem suplimentar este de 0,8W/mp*K).

Rezistenta la coroziune a panourile este garantată de procedeul de pre tratare și vopsire a tablei de oțel groase de 0,5 mm.




Întregul sistem de culisare al unei uși de garaj secționale OPTIMA este proiectat pentru o utilizare intensă și îndelungată. Arcurile de torsiune pentru contrabalansarea greutății sunt din oțel galvanizat și sunt proiectate pentru un număr de 25000 de cicluri de funcționare (o utilizare redusă de tip casnic presupune o medie de 1000 de acționări pe an, ceea ce înseamnă o durată de viață a produsului de până la 25 de ani).

Şinele de culisare și stâlpii de susținere precum și balamalele sunt deasemenea din tablă de oțel galvanizată având grosimea de 1,5 mm, respectiv 2 mm. Rolele de culisare, cele mai solicitate de uzură, sunt din oțel inoxidabil iar pentru o funcționare silențioasă au rulmenți iar mantaua este din nylon rezistent.

Pentru siguranța în utilizare, ușa de garaj OPTIMA are în standard panouri cu formă specială împotriva prinderii degetelor și sistem de blocare împotriva căderii ușii în cazul ruperii arcurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu