Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

luni, 16 ianuarie 2012

Jaluzele orizontale din aluminiu





Dimensiuni minime și maxime admise sunt de : 0,4 - 3,0 (m) / 0,3 - 4,0 (m)

Sistemul de manevrare este astfel conceput încât sa asigure o manevrare cât mai simpla cu un minim de efort.

Sistemul de acționare manual este realizat cu un mecanism de rotire a jaluzelelor, acționat cu o bagheta transparenta. Acest sistem permite rotirea jaluzelelor (într-o plaja larga, de aproape 360o) și reglarea fluxului luminos ce trece de jaluzea.

Sistemul de acționare manual mai conține și un sistem de ridicare a lamelelor. Blocarea jaluzelei la o anumita înălțime se poate face cu un sistem compact cu role (un locator) încorporat în garnisa. Blocare și respectiv deblocarea mecanismului se face prin acționarea atei jaluzelei.

Sistemul de acționare electric permite realizarea rotirii lamelelor și tragerea acestora prin simpla apăsare a unui buton. Acționarea electrica este realizata cu un sistem de acționare cu un motor, de curent continuu de 12V, 9VA, aplicat în garnisa.

La punerea în funcțiune (la prima conectare la rețea) sistemul de comanda al jaluzelei, coordonat de microprocesor, realizează toate reglajele necesare .

Jaluzeaua poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care conține o telecomanda în infraroșu și un receptor pentru aceasta telecomanda).

Au o eficienta energetica,protecție UV și izolație fonica: buna.

Întreținere

Deosebit de ușoară.

- lunar se recomanda îndepărtarea prafului depus pe lamele cu ajutorul unei perii sau unui pămătuf electrostatic.

- ori de câte ori este necesar, după desprăfuire, se va proceda la curățarea lamelelor prin spălare cu un burete sau o cârpa umeda.

Se recomanda maxima atenție în manevrare pe timpul operațiunii de curățare

Observații

Spațiul ocupat de 1,00 m de jaluzea pe înălțime este de 45 mm pentru lamelele de 16 , 25 și 35 mm și 107 mm pentru lamela de 50 mm

Pentru evitarea balansului sau pentru instalarea pe ferestre cu dubla deschidere (orizontala și verticala), se poate monta opțional, un sistem de fixare lateral (fie varianta cu pin și cârlig fie varianta cu fixare laterala cu șnur de ghidare).

Acest tip de jaluzele se recomanda pentru ferestrele mai mult înalte decât late

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu