Rulouri Aluminiu

ClickLink.ro

miercuri, 11 ianuarie 2012

Jaluzele Lemn





Jaluzele Lemn
Jaluzelele orizontale de lemn (jaluzele lemn) sunt cele mai folosite jaluzele în amenajările de lux. Nenumărate baruri, pensiuni, vile de lux, moteluri și hoteluri, case de oaspeți și reședințe particulare dintre cele mai elegante aleg aceste decorațiuni întrucât ele sunt maximul de eleganta și lux care se poate folosi pentru acest lucru.

Jaluzele lemn realizate din lemn triplu stratificat vopsit în culori de: mahon, lemn natur, brad, sau alte materiale. Jaluzelele din bambus sunt renumite pentru controlul luminii .

Jaluzelele orizontale din lemn (jaluzele lemn) oferă un stil clasic, veșnic pentru orice casa.

Colecția noastră de jaluzele lemn include opt tonuri de lemn natural, precum și o nuanță de alb vopsit. Toate gusturile sunt satisfăcute, de la culori moderne, mai deschise pentru a completa ultimele pardoseli si mobiliere din lemn, pana la nuanțele bogate, mai închise pentru un decor mai tradițional sau efect mai dramatic.

Va puteți personaliza produsul din gama de jaluzele lemn alegând dintre doua lățimi de lamele, 25mm și 50mm, pentru a corespunde perfect mărimii ferestrei dvs. și cantității de lumina a zilei care doriți sa pătrundă înăuntru.

Stilate și practice, jaluzele lemn ideale pentru a face o declarație la fereastra dvs. Lemnul este un produs natural și variațiile de nuanțe și granulație sunt caracteristici inerente care contribuie la frumusețea lui naturala.

De aceea, fiecare produs din gama de jaluzele lemn va fi unic și poate etala variații naturale - toate parte a atracției de a alege o jaluzea din lemn natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu